>

Client
Shanghai Caohejing Hi-tech Park Development Co. Ltd

Scope

Concept design

Location

Shanghai, China

Team

ASPECT Studios

Year

Relax along the waterfront

The design of the office building at Shanghai Caohejing Science and Technology Oasis Phase 3.5 is designed to create a vibrant landscape space that can be shared by all, including office workers, locals and tourists alike. In the design process, the emphasis is on creating a space that is open to all.

Under the guidance of this key principle, despite the landscape design of the corporate buildings, we strive to design a well-equipped space for different groups to promote a healthy outdoor lifestyle. The project was designed to create a modern office image that blends private and public spaces with one another and rejuvenate previously untouched riverside areas.