We use cookies to personalise your experience. Learn more

NewQuay Central Park

A green jewel in Melbourne’s Docklands, NewQuay Central Park consciously breaks from the area’s formal, linear, polished spaces to offer an assertion of wind and water in a pre-settlement landscape that connects people to a more fundamental sense of place.
Read more +
  • TRADITIONAL OWNERS & ONGOING CUSTODIANS OF THE LAND Wurundjeri Woi-Wurrung Country
  • Client MAB
  • Location Docklands, Melbourne, Australia
  • Year 2014–2015
The flowing form of the landscape connects the surrounding buildings with the streetscape, and can accommodate a range of activities, from small events to outdoor café seating.
MAB Concept Visualisation 20140625
  • TEAM ASPECT Studios with SAALA, MCR Architects
  • PHOTOGRAPHY Dianna Snape