UTS Alumni Green

ASPECT insights
UTS Alumni Green

Sydney’s University of Technology has today announced ASPECT Studios as the winner of the competition for the design of the City Campus’ significant outdoor space Alumni Green.


As the heart of the campus, Alumni Green will be transformed into a vibrant, tree-lined city space, the design for which will be unveiled under the UTS City Campus Master Plan.


Inspired by some of the world’s great public spaces, ASPECT Studios’ design creates a central meeting place for the UTS community, filled with vibrant student-focused areas, each with their own character and opportunities. The spaces range in scale from a raised grass area, lined by sculptural seating to accommodate large groups of students, to intimate garden ‘pods’ where students can gather in smaller groups.


To discover more about the project, click here.

 

Return to News